CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tinggalkan JejaKmu~


ShoutMix chat widget

Tuesday, December 16, 2008

BUSY!!!

1st thing i'm gonna do is .....


Coz i really miss all SABUNians . Rindu nak chat ngan korang sume.
But i'm too ....


Bukan kerana my kerja yg "PENDING" melambak kat opis~


Tapi...
Kerana kerja yg diamanahkan kepada aku.
Membuatkan masa riadah aku terhad,termasuk on9 ngan SABUNians.
Bertambah lagi dengan kelas.
Terkejar sana terkejar sini.. aku x tau apa benda yang wat aku nmpk lebih sibuk dr YB?
Smpikan lunch time,aku rela tido dlm opis dr g makan.

Mana x nya..
Pagi aku bangun jam 6pg. Sume kerana nk elak jam.
Makan bekpes kat opis. 8.00 pg mula keja.
Kalau x de call dr luar.HEPY tau!
Kalau ade.. itulah hari yg aku rasakan aku sgt MALANG!
Kalau aku x kuar.. aku curi2 wat HOMEWORK kat opis. Letihnyer :(
Abes keja 4.30.. smbg g kelas pulak.
Balik jm8.30..
Kat umah nk wat keja pulak!

Aku rasa orang yg keja guna otak lebih penat berbanding org yg keja guna tenaga.
Tol tak??
Kadang2 ilang pokus!
Dlm bulan ni aku x tau dh bape kali aku kena "megren'
Sabo je lah..
Kuatkan semangat!


To all SABUNians.. i luv u'ols.
Hope on 19th ni x de benda yg leh watkan aku x leh on leave.
Kalau aku x dpt ... aku nk mengAMUK!!




1 comments:

emasgunung said...

dapat juga kan? ... hihihihi TQ stok..

SMILE mY Frends~

Life is too short to wake up with regrets.
So love the people who treat you right.
Pray for the ones who don't.
Believe everything happens for a reason.
If you get a second chance, grab it with both hands.
If it changes your life, let it.
Nobody said life would be easy,they just promised it would be worth it.

Realize that true happiness lies within you.
Waste no time and effort searching for peace,contentment and joy.
In the world outside.
Remember that there is no happiness in having or in getting.
But only in giving.

Reach out.
Share.
Smile.

Happiness is a perfume that you cannot pour on others
Without getting a few drops on yourself.

So ..

Keep Smiling
It makes the world so beautiful.

SABUN Cap Angsa ~ I book earlier dh~

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket