CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tinggalkan JejaKmu~


ShoutMix chat widget

Monday, July 20, 2009

New Moon OTW...

Ni nk share skit info ngan sesapa yg berminat.
X lama lagi New Moon akan d tayangkan.

Ari tu time p tgk Harry Potter
Asben aku siku tgn aku tunjukkan poster NM.
Wah!
I got that pic already.
In my phone.
hahha.

Don't Forget to watch okay!
20-11-09


Apa yg aku thu poster ne.. hasil peminat.
I got one more..
Edited.


I love this one.

3 comments:

yoro okino said...

xcomment pasal harry potter ker?huhuh
windu kamu..huh

nucy_loves said...

hahhaha... punye la bowink.. heri potter tu...malas nk komen...

Anonymous said...

Puasa pun nak dekat, tapi time untuk bangunkan orang bersahur adalah time paling crucial sekali. Dibawah ni ada2 tips menarik untuk dicuba:-

1. pegang anak jari kiri/kanan sambil tu panggil nama dia perlahan lahan..
2. sentuh bahu org tidur tu..dan goyangkan perlahan lahan..sambil panggil nama dia...
3. renjis air kat muka dia...sambil panggil nama dia...
4. tampar tampar manja pipi dia..sambil panggil nama dia...
5. tutup kipas/air cond

tapi kalau still tak ada effect

1. jerit nama dia kuat kuat...
2. gigit ibu jari kaki dia..cam antu toyol gigit
3. simbah air sebaldi...kalau boleh air rendam baju dalam korang
4. tarik rambut dia sampai jatuh dari tilam
5. goyang badan dia kuat2 then jerit gempa bumi! gempabumi! tsunami! tsunami!
6. jerit api! api! api!
7. letak kfc ke mcd ke xpun ikan patin masak tempoyak yg baru dibeli sebelah hidung dia..bgi ambik bau sikit

tapi kalau still tak ada effect gak

1. pergi kat telinga dia...then sebut maa rabbuka! sambil seru nama dia byk kali...
2. pergi kat dia, baca je surah yaa sin!

tapi kalau still tak ada effect gak...ni je la cara terakhir

1. panggil je orang masjid/surau untuk uruskan...kerana tuhan lebih menyayanginya



SELAMAT BERPUASA!!!!!!!

http://malaysiansmiles.blogspot.com

SMILE mY Frends~

Life is too short to wake up with regrets.
So love the people who treat you right.
Pray for the ones who don't.
Believe everything happens for a reason.
If you get a second chance, grab it with both hands.
If it changes your life, let it.
Nobody said life would be easy,they just promised it would be worth it.

Realize that true happiness lies within you.
Waste no time and effort searching for peace,contentment and joy.
In the world outside.
Remember that there is no happiness in having or in getting.
But only in giving.

Reach out.
Share.
Smile.

Happiness is a perfume that you cannot pour on others
Without getting a few drops on yourself.

So ..

Keep Smiling
It makes the world so beautiful.

SABUN Cap Angsa ~ I book earlier dh~

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket